AT & T vinner dom i prissättning process mot LCD panel beslutsfattare

AT & T: s anspråk på en process över prisfastställelse LCD-skärmar har delvis åter av den 9: e Circuit US Court of Appeals i San Francisco.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

På torsdag, AT & T vann rätt att få sina fordringar åter baserat på kalifornisk lag och inköp av paneler tillverkade utanför staten, som vänder en tidigare, lägre domstol dom som ogillade AT & T: s påståenden. USA telefon bärare är nu kunna stämma företag, däribland taiwanesiska AU Optronics Corporation och sydkoreanska företaget Samsung Display Co, ett dotterbolag till Samsung Electronics.

I juli, Toshiba, LG Display och AU Optronics gick med på att betala en kombinerad summa, $ 571.000.000 i USA, för att lösa en antitrust rättegång. Företagen påstås överenskommits och fasta priser för platta bildskärmar, som sedan påstås drev upp priserna mellan 1999 och 2006. Den första rättegången inleddes under dessa påståenden lämnades in under 2007.

Även de tilltalade hävdade att AT & T: s påståenden brutit mot “due process” klausul i den amerikanska konstitutionen, höll inte en tre-domare panel, enligt Bloomberg.

AT & T: s framgångsrika överklagande innebär att bäraren nu kan stämma företag under kaliforniska antitrustlagar. Företaget säger att det tidigare har betalat höga priser för kristall bildskärmar med flytande på grund av konspiration, och frågade domstolar under 2009 för finansiella skador och ett föreläggande mot företagen för att förhindra att det händer i framtiden.

I år beslutade den kinesiska regeringen att fina LCD panel beslutsfattare, över prisöverenskommelser påståenden. Samsung, LG och fyra taiwanesiska företag bötfälldes $ 56.000.000, $ 27.000.000 varav öronmärktes för att kompensera nio företag som uppenbarligen påverkas av systemet. Dock fortfarande förvirring över när denna kompensation kommer att överlämnas.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell