CES 2015: E Fun lägga trio av nya 2-i-1 Windows tabletter till Nextbook familjen

Ha funnit framgång erbjuder smuts billig Windows 8.1 tabletter genom Walmart är E Fun nu att bygga vidare på denna framgång med en trio av nya konvertibla modeller som kommer att finnas tillgängliga senare i vår.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

experterna ge dig fullständig täckning från 2015 International CES, och skura utställningslokalen golvet för de hetaste nya tekniska prylar runt.

E Fun går större med andra modeller – 11,6-tums och 12,5-tums enheter som är mer bärbar dator än tablettstorlek. Både sport 1,366×768 upplösning och 64 GB lagringsutrymme, bibehållen 2GB RAM och Intel Atom Z3735F quad-core processor som den nya 10,1-tums Nextbook. Det är en något annorlunda Atom-processor än en (Z3735G) som driver den nuvarande Nextbook, även om båda körs med liknande hastigheter.

De nya konvertibla tabletter kommer att behålla många av de specifikationer som den befintliga Nextbook besitter, såsom Bluetooth 4.0 och 802.11b / g / n Wi-Fi-anslutning, microSD-kortplats och mikro-USB och mini HDMI-portar, och fram- och bakåtvända kameror, även om framsidan kamerans upplösning har ökat till 2 megapixlar i stället för 0,3 megapixlar. Naturligtvis är alla Nextbooks inkluderar ett löstagbart tangentbord med magnetisk POGO anslutning som förvandlar tabletterna i bärbara datorer.

E Fun säger de tre nya Nextbooks kommer att börja levereras i maj tidsram, med följande priser: $ 229 för 10,1-tums version, $ 249 för 11,6-tums modellen och $ 279 för 12,5-tums upplaga. Bolagets pressmeddelande nämner inte huruvida dessa tabletter kommer att säljas på Walmart, men de förmodligen kommer, särskilt eftersom Samarbetet har resulterat i E Kul att kunna tout att det är den femte största tablett leverantör i USA enligt IDC forskning.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell