BlackBerry 10 och Z10 (MobileTechRoundup showen # 289)

Det fanns egentligen bara ett stort fokus på mobila nyheter förra veckan, vilket tycks ha varit perfekt timing för RIM BlackBerry. Kevin och jag var på BB10 lanseringsevenemanget i New York och var inte säker på om vi skulle kunna fylla en timme med ett ämne. Men som ni kan höra i MobileTechRoundup showen # 289 vi gick lite lång täcker detaljerna i det nya operativsystemet och BlackBerry Z10 hårdvara.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Speltid: 68:40 minuter

Lyssna här (MP3, 42.6MB)

Prenumerera på showen med denna länk (RSS)

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell