EIC Podcast: Apple-Psystar, Cisco vs Microsoft, DNC, Dell

På denna veckas EIC kvadrat podcast Dan och jag talar om det pågående Apple-Psystar juridisk uppgörelse, Cisco och Microsoft kollisionskurs, Demokratiska National Convention och Dell planer för molnet.

På onsdag Psystar – det lilla Mac klon maker i Florida – stämt Apple för antitrust brott. Den stora frågan: Har Psystar har ett ärende?

Samtidigt förvärvade Cisco PostPath för $ 215.000.000, en liten summa för en uppgörelse med stora konsekvenser. PostPath konkurrerar med Microsoft Exchange och Dan och jag diskuterar hur Microsoft och Cisco verkar vara på kollisionskurs – särskilt om samarbetet front. Skulle Zoho vara en trevlig förvärv för Cisco?

Dan riff också på demokraten powwow i Denver, erfarenhet och Joe Biden tech rekord och stängs med en chatt om Dells cloud computing planer och samarbete med Salesforce.com.

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera