Bring-din-egen-enhet blir praktiken accepterade affärs (undersökning)

Föra din egen enhet för arbete är faktiskt att bli en praxis accepterad verksamhet för både små företag och företag både, baserad på ny forskning från Citrix.

Mer än 67 procent av deltagarna i undersökningen uppgav att de inte har några riktlinjer, rutiner eller IT-system för att hantera användningen av personliga enheter för affärsändamål,. Mindre än hälften av amerikanska företag (46 procent) är medvetna om alla de enheter deras personal använder för affärsändamål;. 53 procent av företagen har sett produktivitetsförbättringar på mer än 10 procent tack vare användningen av personliga enheter på jobbet, med 16 procent rapportering ökar med mer än 30 procent,. 32 procent av företagen är mest oroad över konsekvenser för säkerheten tillåter program och dokument nedladdningar på personliga enheter, 23 procent är oroade över personliga enheter försöker få fjärråtkomst till företagets nätverk.

Den globala IT-konsumenter undersökningen visade att 25 procent av företagen och små och medelstora företag över hela världen stödja användningen av personliga enheter i affärssyfte. Visst, det är bara en hänvisning till en fjärdedel av den globala arbetsstyrkan.

Ändå betyder tala med en mycket stor trend samt ett akut problem för IT-avdelningar – oavsett om de är till förmån för personliga enheter som används på arbets nätverk eller inte.

Cisco WebEx, Jabber komma närmare att vara fullt tillgängliga överallt, VMware prepping “telefon-in-a-telefon” för företagskunder, Citrix öppnar gratis Gå Developer Center reCisco Gen-Y studie: Mobila enheter värderas mer än högre löner, Citrix rider produktcykel, stora affärer med stark Q3, ups utsikter

Till exempel, mer än hälften (62 procent) av de tillfrågade företagen har inga kontroller på plats för att hantera dessa enheter, medan 45 procent av IT-chefer är omedvetna om alla enheter som används.

Medan undersökningen omfattar flera stora marknader över hela världen, här är höjdpunkterna för USA

Så vad är IT-avdelningar kämpar med dessa frågor för att göra om det? I huvudsak, de måste komma till rätta med det faktum att de anställda inte kommer att sluta använda sina personliga enheter för företag och räkna ut hur man få det att fungera.

Att ge stöd till avlägsna och mobila arbetstagare är nu ett kritiskt krav för att säkerställa högproduktiva och effektiva företag “, säger Elizabeth Cholawsky, vice president och general manager för IT-tjänster för Citrix, i rapporten.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen, hårdvara, Top tillbehör för din MacBook (september 2016), Socialt företagande, Top 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år, hårdvara, Top 25 tillbehör till din MacBook

För referens, är denna undersökning baserad på svaren från mer än 1100 ledande befattningshavare och IT-chefer i Australien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien och USA. Forskningen genomfördes i samarbete med av YouGov och Research Now mellan maj och augusti 2011.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Topptillbehör till datorn (september 2016)

Topp 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år

Topp 25 tillbehör till din MacBook