Daglig kopp: Yahoo plockar Googler för VD

Yahoo får äntligen en ny VD, Microsoft presenterar den senaste Office-paketet och Apple inte stoppa människor förbi i appar. Här är alla nyheter du behöver veta för att starta tisdag.

Över en natt den största nyheten, var överlägset,, Yahoo tillkännagivande att toppa Google verkställande och Googles 20 medarbetare, har Marissa Mayer valts som ny VD. Mayer fungerat som Googles vice VD för lokal, kartor och platstjänster. Jag misstänker att ingen kommer att ifrågasätta hennes referenser som de gjorde sin föregångare. Hon tar rodret för Yahoo vid en kritisk tidpunkt för bolaget, eftersom det kämpar för att behålla relevans. Det ska bli intressant att se om en Googler kan vända Yahoos öde.

Pathis hemsida också, meddelade sin nya VD, tidigare XO Communications VD, Carl Grivner att ersätta Bill Barney som lämnade företaget plötsligt i maj. Det var inte långt efter det att lika plötsligt, avgång bolagets australiska VD, liksom.

Microsoft, presenterade sin nya Office 2013 paket, som det kallar Office 15. Den tidiga kund förhandsgranskning finns från och med idag som ett moln produkt. Microsoft är inte att bli av med sina lokalt installerade versioner av Office, men det är stora investeringar för att få kunder till molnet för Office.

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

webbplatsen “s Mary Jo Foley föreslog att produkten troligen kommer att släppas i hela gång i Australien Spring.

Apples försök att blockera en hacka som tillåter människor att kringgå köp i appar i iOS, verkar vara kämpar. Apple försökte blockera IP-adressen till servern som används av ryska hacker, utfärdade ett meddelande om borttagning till sin webbserver, bad PayPal för att blockera folk från att donera pengar till hackare och lämnat in ett upphovsrättsanspråk mot sin YouTube-video. Hackaren var inte fussed. Han bytte bara servrar och flyttade till Bitcoin.

Och om du fortfarande angelägna om att få tag på Raspberry Pi, är den goda nyheten, att väntelistan nu är borta, så att du kan beställa till ditt hjärta innehåll. Du måste fortfarande vänta ungefär fyra till sex veckor för den lilla Linux-system som skall levereras, dock.

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer