Europeiska samråd roaming vävstolar

Europeiska kommissionen kommer snart att lansera ett offentligt samråd i kostnaderna för dataroaming, meddelade digital agenda kommissionär Neelie Kroes på fredag,. Samrådet kommer att “mata in en översyn av effektiviteten av den nuvarande [roaming] reglering grund före utgången av juni 2011, “kommissionen sade i ett uttalande. De roamingregler som finns på plats har lett till betydande droppar i kostnaden för att göra och ta emot telefonsamtal och textmeddelanden utomlands i Europa, och har börjat göra en buckla i kostnaden för att använda roaming data;. Kommissionen sade i sitt uttalande att även konsumenterna hade redan sett några fördelar från roaming regler, det var “ännu ingen verklig konkurrens för roamingtjänster”. Detta kan vara en hänvisning till idén om att en viss mobiloperatör driver ett monopol, i att deras kunder inte bara kan använda en annan tillgängligt nätverk av sitt val.

Läs mer “europeiska dataroaming samråd vävstolar” på webbplatsen Storbritannien.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september