FCC bara tredubblat antalet amerikanska hushåll utan bredband

(Bild )

Nej, federala regulatorer inte tillbringa hela natten koppla ur miljontals hem routrar från väggen, skär dem från Internet.

Men nya regler från den federala byrån uppgift att övervaka den amerikanska Internettjänster marknaden syftar till att göra hastigheter snabbare.

Den Federal Communications Commission röstade torsdag till omklassificera “bredband” som betjänar hushåll med nedladdningshastigheter på 25 Mbps och 3 Mbps upp.

Lider av en långsam eller trög hem internetuppkoppling? Här är sex sätt att förbättra din hastighet.

Det är en ökning från 4 Mbps ner till 1 Mbps upp enligt de gamla reglerna.

Åtgärden passerade i en 3-2 röst.

De nya reglerna föreskriver att om nedladdningshastigheter understiger den nya tröskeln, kan internetleverantörer inte längre kalla anslutningen “bredband.” Förut hade cirka 6,3 procent av de amerikanska hushållen inte har bredband. Nu när siffran har mer än tredubblats till 19,4 procent utan tillgång till bredband.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

De nya reglerna syftar till att hjälpa till att främja på snabbare bredbandsutbyggnad i hela USA, i synnerhet i områden där det finns liten eller ingen konkurrens. För internetföretag att sälja sina tjänster som bredband, skulle det behöva möta den nya tröskeln.

De flesta internetföretag motsatte sig förändringen i definitionen, eftersom det innebar DSL-tjänster var faktiskt tas ut ur ekvationen. De flesta kabel- och fiberanslutningar uppfyller de nya standarderna, men DSL är fortfarande en allmänt använd och viktig standard.

FCC sade i ett uttalande efter omröstningen som internetföretag “misslyckas med att hålla jämna steg”, särskilt på landsbygden där tillgång till höghastighetsinternet är svårt eller omöjligt att få.

FCC kommissionär Tom Wheeler sade att även om 80 procent av amerikanerna kan acces den nya standarden, det finns ett “problem” när resten kan inte.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”