Ge din iPhone eller iPad ett lagrings uppsving

IPhone och iPad är vilt populära enheter, men om du är en av dem som tycker om att bära en hel del data med dem, har du förmodligen på en gång eller annan slå en lagringsgräns. Här är hur du kan lägga till mer lagringsutrymme till din iPhone eller iPad snabbt och enkelt – ingen jailbreaking eller sprickbildning enheten öppen krävs.

En av de största nackdelarna med att äga en iPhone eller iPad är att Apple inte erbjuder ett sätt för användare att komplettera internminnet med ett SD- eller microSD-kort som många Android-enheter gör.

Ett sätt att komma runt problemet är att köpa den största kapaciteten på erbjudandet, men prislappar innebär att det inte är ett alternativ för alla. Lyckligtvis finns det andra alternativ.

Detta är en mycket mer än bara förvaring.

Ta en titt på är IOGEAR MediaShair Wireless Media Hub. Denna enhet ger en hel rad funktioner i tabellen. Inte bara kan du ansluta ett SD-kort (SD upp till 2 GB, SDHC upp till 32GB, och SDXC upp till 2 TB), USB-minne, eller till och med en bärbar USB-hårddisk i MediaShair navet och inbyggd Wi-Fi kan dela innehåll med upp till sju iOS eller Android-enheter, har det en inbyggt batteri som kan användas för att ladda dina enheter.

Enheten stödjer också genomslag, så att du ansluter navet till Internet vända Wi-Fi-anslutning, och sedan ansluta enheterna till hubben för att låta dem få tillgång till webben. Detta gör att du har tillgång till både Internet och dina data.

Tillgång till data på enheten från iOS och Android-enhet hanteras genom en gratis app.

Ovanpå det, om du är i ett hotell som bara har Ethernet-anslutning, kan du ansluta MediaShair hubb till trådlös anslutning och dela anslutningen trådlöst.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Du kan också ansluta MediaShair navet till Windows och Mac-datorer.

En fast anordning för väg krigare (billaddare ingår), BYOD och företagsanvändare och konsumenter som vill utöka lagrings på sin mobila enhet utan att bryta mot banken.

Pris: $ 99,95.

SanDisk iXpand är en flash-enhet som har en USB-port och en blixt-kontakt, vilket innebär att du kan ansluta den till en dator av en iPhone eller iPad. Detta gör att flytta data till och från din iOS-enhet snabbt och enkelt.

Högpresterande, enorm lagringskapacitet anordningar, Samsung Galaxy S6 nedkoppling, Hur man installerar flera SIM-kort i en iPhone 6, Cool Apple Watch tillbehör som hjälper dig att anpassa den

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Filhantering hanteras med en anpassad app.

Mer djupgående översyn här.

Kapaciteter från 64GB och 128GB.

Pris: Från $ 99,99 för 64GB.

Här är en annan flash-enhet. Den Leef iBRIDGE har också en USB och blixt-kontakt som ansluts direkt till både en dator och iPhone eller iPad.

Filhantering hanteras med en anpassad app.

Kapacitet från 16GB och 256GB.

Pris: Från $ 59,99 för 16GB.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip