Godwins kinesiska nationella säkerhets podcast

Podcast inte fungerar? Klicka här för att ladda ner filen.

Tja, det var bara en tidsfråga innan Godwins lag tillämpas på Technolatte, men tack och lov var vi inte de att visa hur den förhåller sig till stora uppgifter. Vi har dock över till andra sidan och undrar om “CHINA, China, China!” och om den amerikanska regeringen vet vad de gör i andra cyberrymden, än att spela slott försvar. Och under tiden på lokal mark, som är namngiven National Security Agency som använder avsnitt 313?

På denna veckas Technolatte podcast diskuterar det australiensiska laget

Ämnet för big data och ett företags argument som, nazisternas använde det i Nederländerna

Ett konto från en extremt lång titeln överstelöjtnant om huruvida USA eller Kina kastade första cyber Punch

De grönas jakt för att ta reda på vilka namngivna myndighet använder, lagstiftning för att blockera webbplatser, eller om alla av dem är.

Du kan prenumerera på Technolatte på iTunes.

Speltid: 27 minuter, 56 sekunder

Öppnings tema: “Ecstasy X” av Jason Shaw, CC3.0

Utgående tema: “Skyroads” av Pierlo, CC3.0

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

Ämnet för big data och ett företags argument som, nazisternas använde den i Nederländerna, ett konto från en extremt lång titeln överstelöjtnant om huruvida USA eller Kina kastade första cyber Punch, The Greens “chase att ta reda på vilka namngivna regerings institut använder, lagstiftning för att blockera webbplatser, eller om alla av dem är.

? Banking, CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Enterprise Software, TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affären med jordbruk, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow