CES 2015: Lenovo meddelar Vibe Band wearable, P90 och Vibe X2 Pro telefoner

På Consumer Electronics Show i Las Vegas Lenovo visade upp P90 smartphone, den första som drivs av en kombination av 64-bitars Intel Atom-processor och XMM 7260 LTE-Advanced modem. Vibe X2 Pro smartphone lanserades också, tillsammans med selfie Flash tillbehör. Varken telefon kommer att finnas tillgänglig i USA.

Lenovo P90, (lenovo); P90

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Företaget presenterade också har trätt i den bärbara rymden, Vibe Band VB10 med E-bläck skärm och lång batteritid.

Lenovo Vibe Band, (Lenovo)

P90 smartphone har en 5,5-tums skärm (400 ppi) med 2 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Den har en 13 megapixlar bakre kamera är avsedd för svagt ljus skott, och har optisk bildstabilisering. Det finns en 5MP främre kameran som kan styras av gester för enklare drift.

P90 kommer att vara tillgängliga endast utanför USA i februari 2015 i vitt, svart och rött för $ 369.

Lenovo X2 Pro, (Lenovo), Detta är toppen av Lenovos smartphone linje, och har en 5,3-tums skärm avsedd för utomhusvisning. Den har dubbla SIM kapacitet för användning med flera flygbolag. Processorn är en Intel 64-bitars Qualcomm Snapdragon med åtta kärnor (1,5 GHz).

Både de främre och bakre kameror är 13 megapixlar. Lenovo berättade webbplatsen 13 megapixlar främre kameran syftar till att dra fördel av selfie vurm. Det finns en Vibe Extensions selfie Flash tillbehör som ansluts till ljudporten på telefonen, och det fungerar med alla Android-telefon som har appen. Den selfie Flash är $ 29.

experterna ge dig fullständig täckning från 2015 International CES, och skura utställningslokalen golvet för de hetaste nya tekniska prylar runt.

Den VB10 Band är Lenovos första bärbara och företaget gick för lång batteritid. E-ink displayen gör att Vibe Band att pågå hela veckan på en avgift enligt Lenovo.

Den har en tunn form som är vattentät för användning i regn eller medan du tränar. Det kan bäras i duschen som är nedsänkbar enligt Lenovo. Bandet har full fitness spårningsfunktioner och arbetar med en telefon via alltid-på Bluetooth. Den varnar dig när telefonen rör sig för långt bort från bandet.

Lenovo sade den webbplats som Vibe Band är kompatibel med iOS.

Vibe Band kommer att finnas tillgänglig i april 2015 för $ 89, vilket gör det till ett av de billigare wearables hittills.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Vibe X2 Pro

Vibe Band VB10