Apple Watch kommer att anlända i butiker inom de närmaste två veckorna

Vissa modeller av Apples Smartwatch kommer slutligen att finnas tillgänglig att köpa från sina butiker i nästa par veckor, har företaget bekräftat – nästan två månader efter det lanserades.

Inga köer vänligen: Apple Watch får en lågmäld debut, Apple Watch: Varför dess tid har kommit till sist, Apple Watch: Vad betyder framgång ser gillar, Över 3000 Apple klockappar nu tillgänglig som första enheter skepp?

Även om Apple Watch formellt började säljas tillbaka den 24 april, leverans av enheterna var så begränsad att kunderna inte ens kunde gå till en av företagets egna butiker och köpa Smartwatch att ta bort samma dag.

I London, bara en fastigheterna boutique hade några av de enheter för försäljning till walk-in kunder, en betydande förändring av högprofilerade iPhone lanseringen dagar. Företaget sade att situationen är nere på en begränsad första leverans av Apple Watch, och det breda utbudet av alternativ när det gäller remmar och ytbehandlingar.

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Jeff Williams, Apples senior vice president för verksamheten, sade företaget fortsätter att arbeta igenom sin eftersläpning av Apple Watch order.

Alla beställningar i maj bortsett från Apple Watch 42 mm Space Black Stainless Steel med Space Black länk armband, levereras till kunder inom två veckor, sade han. “Vid den tiden, kommer vi också börja sälja vissa modeller i våra Apples butiker”, tillade Williams.

Apple sade också att Apple Watch kommer att finnas tillgängliga i Italien, Mexiko, Singapore, Sydkorea, Spanien, Schweiz och Taiwan 26 juni från sina butiker, på nätet, och några andra återförsäljare.

Apple Watch finns för närvarande i Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Storbritannien och USA.

Fler berättelser om Apple Watch

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik