$ 25K pris medel OrionVM global tillväxt

En molninfrastruktur uppstart, OrionVM har tagit ut $ 25.000 bredbandsinnovationspris på Tech23 evenemang i Sydney den här veckan.

Händelsen fick 23 nystartade företag planen till en rad erfarna investerare och branschaktörer, som bestämde vilka företag skulle ta ut en rad priser, varav Broadband Innovation Award var en.

OrionVM, grundades 2009 av VD Sheng Yeo och hans kollegor vid University of Technology Sydney, Joseph Glanville och Alex Sharp, erbjuder en högpresterande datorer och lagringstjänster plattform som levereras över webben. Det har beställt oberoende tester som visar att det överträffar Amazon i nyckeltal.

Bredbands Priset erkände företag som skulle driva det mest efterfrågan på bredbandstjänster och har störst potential att utvecklas i framtiden bredbandsmiljö.

Företaget kommer att använda priset för att försöka knäcka $ 1 miljon i intäkter för innevarande budgetår och även finansiera planer på att expandera till Asien och USA under de närmaste två åren. Det kommer att uppnå detta genom förvärv av hårdvara och försäljning och utveckling personal, enligt Yeo.

“Vi är mycket glada med potential för vårt företag att gå framåt, och det är bra att få några bra feedback och validering från industrin och regeringen både”, säger Yeo.

OrionVM är extatisk att ha vunnit priset, och vi ser fram emot att fortsätta vår goda relation med NSW Institutionen för handel och investeringar framöver.

Den kompletta listan över NSW statliga priser och vinnarna var

Bredband Innovation Award – OrionVM, Enastående Collaboration – Centryc, Catalyst Award – StageBitz, störst potential Award – Filter Squad, Innovation Excellence Award – goCatch

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar