Chromebook Pixel: Vad Pixel 2 behov

Chromebook Pixel är en trevlig första försök av Google för att göra en high-end laptop som visar upp sin Chrome OS. Företaget har inte bekräftat det kommer att ge en fräsch modell på marknaden, men min magkänsla säger att vi kommer att få se en ny Pixel i början av nästa år. Så gott som Chromebook Pixel är, här är vad jag skulle vilja se i Pixel 2.

Utformningen av Pixel är något du antingen älskar eller hatar. Jag har hört flera gånger från dem som tycker att den industriella metall utformningen av Pixel att vara ful, och andra som tycker det är underbara. Jag råkar verkligen gillar utseendet på Pixel och samtidigt carring runt det samlade ofta uppmärksamhet av andra som tyckte att det var intressant.

Föregående Pixel täckning, Chromebook Pixel: En av de bästa bärbara datorer jag har använt, Chromebook Pixel: 5 tips och tricks, Chromebook Pixel händerna på (bilder)

För nästa generation av Pixel, låt oss kalla det Pixel 2, jag skulle hålla designen i stort sett oförändrad. Google behöver för att göra det lite tunnare och lättare att stapla upp mot bärbara datorer som finns på marknaden, bara lite mer portabel än den första modellen och Google kommer att ha bekänt det.

förbättringar hårdvaru

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Jag tycker att Chromebook Pixel att vara en av de bästa bärbara datorer jag någonsin använt, men när jag faktor på kort batteritid jag kan inte förmå mig att betala det höga priset.

Inuti Pixel 2 måste vi se nya Haswell marker för att ta itu med det största problemet med den ursprungliga laptop. Den Haswell processor, vilket framgår i MacBook Air, bör låta Pixel 2 få minst 9 timmars användning bort från ett eluttag. Detta är obligatoriskt, eftersom de ynka 5 timmars batteritid på den ursprungliga Pixel är en stor anledning jag inte köpa en själv. Det är helt enkelt inte tillräckligt, och Haswell ska ta itu med det.

Google måste lämna den vackra högupplösta displayen i Pixel stadigt på plats. Det finns ingen anledning att ändra detta i Pixel 2 eftersom det fortfarande är state-of-the-art. Låt pekskärmen också, eftersom det kan vara så stor en fördel i nästa generations Pixel eftersom det är i den första.

Lämna tangentbordet och styrplattan orörd i Pixel 2 eftersom de är förstklassig redan i Pixel. Bråka inte med vad som fungerar, och fungerar lika bra som något som finns på marknaden.

Vad det handlar om är Google måste göra Pixel 2 en tunnare, lättare bärbar dator med bättre batteritid. Det är ganska mycket allt som behöver göras på hårdvarusidan för att göra en bra visning av generation två modell.

På mjukvarusidan Chrome OS utvecklas fint och som förväntas fortsätta. Vad behöver hända för Pixel 2 är att förbättra knapptryckning för att bättre utnyttja den nya modellen.

Det finns två aspekter att knapptryckning och Google måste ta itu med dem båda för Pixel 2. Först upp, öka de gester för att konkurrera med OS X och Windows 8. Ge full touch kontroll Chrome OS med ett, två och tre -finger operation för att göra navigera OS enkelt med pekplattan. Förbättra webbläsaren Chrome att ha full touch-kontroll för att konkurrera vad det kan göra på Android. Det innebär att nypa och zoom, tabbnavigeraren och mjuk rullning.

När Chrome OS har full touch-funktioner på styrplattan, ge den samma med hjälp av Pixel pekskärm. Det bör kunna manövreras som en tablett som råkar vara ansluten till ett tangentbord. Få det att fungera på samma sätt som att använda pekplattan och Pixel två verkligen kommer att lysa.

Även det höga priset på den ursprungliga Chromebook Pixel (upp till $ 1449 för LTE-modellen) är en exakt återspegling av den stora byggkvalitet Google lagt ned på det, är det fortfarande ett högt pris att betala. Jag tycker att Pixel att vara en av de, bästa bärbara datorer jag någonsin använt, men när jag faktor på kort batteritid jag kan inte förmå mig att betala det höga priset.

Det är vad jag hör från många människor som är mycket intresserade av Pixel. Av den anledningen tror jag att Google måste sänka priset för Pixel två av ett par hundra dollar åtminstone. Även om det kanske inte vettigt att hålla byggkvalitet lika bra eller bättre än den första generationen Pixel medan släppa priset, det är vad som måste ske för att få köpare att ponny upp kontanter.

Jag skulle betala upp till $ 1200 för en Pixel 2 med LTE men inte mer än så. Att priset är i linje med MacBook Air jag nyligen köpt. Det är också vad jag hör från andra att de skulle betala för Pixel, och jag ska satsa de skulle för en förbättrad modell. Det är en tuff match med låga vinstmarginaler, och det kommer att bli fallet med Pixel 2.

Google behöver inte göra mycket för att korrekt uppdatera Chromebook Pixel. Några tweaks till maskinvaran för att göra det tunnare, lättare och har mycket bättre batterilivslängd. Lämna det vackra pekskärm ensam men få det att fungera bättre genom programvara.

Ta hem sänka priset för att göra det lättare för plånboken, Chromebook Pixel 2 kommer att vara lika bra som något där ute.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Chrome OS förbättringar

Lättare på plånboken

Att föra ihop allt